Contacte

Facebook - Twitter - Contacte: reconstrucciocomunistavlc@gmail.com

24 de set. 2015

[URGENT] Compte de suport als brigadistes

La repressió policial i judicial als brigadistes que van combatre en el Batalló Internacional per la Llibertat a Rojava està comportant uns costos judicials molt alts i l’ajuda que els nostres camarades necessiten és molt gran i urgent. Volen jutjar-los per enfrontar el terror feixista de l’ISIS, arriscant amb això la seua pròpia vida.

Estem molt agraïts de tot el suport que se’ns està donant des de dins i fora de les nostres fronteres. Però, així i tot, la dimensió dels costos judicials que hem d’afrontar per tractar de lluitar per la llibertat dels nostres camarades és enorme, i és per això que necessitem de la solidaritat activa de la classe obrera: necessitem col·laboració econòmica per poder assumir aquesta pugna amb la justícia burgesa espanyola, que una vegada més vol criminalitzar a joves comunistes conseqüents pel simple fet de ser-ho.

Per això, facilitem ací un compte bancari a través del qual pugueu col·laborar econòmicament en la mesura de les vostres possibilitats. Ells van estar i estan disposats a donar la seua vida per la classe obrera de qualsevol racó del món.

Reiterem el nostre agraïment i demanem màxima difusió, suport i col·laboració.


Visca la solidaritat de la classe obrera!
Lluitar contra el feixisme del Daesh no és cap delicte, és un deure!


Partit Marxista-Leninista (Reconstrucció Comunista)

Compte de suport:
IBAN: ES48 0081 5474 88 0006111818

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada