Contacte

Facebook - Twitter - Contacte: reconstrucciocomunistavlc@gmail.com

27 de set. 2015

Davant les eleccions al parlament de Catalunya del proper 27 de setembre

La nostra caracterització davant les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya i per tant la nostra anàlisi a les circumstàncies concretes al respecte no ha canviat des de la consulta celebrada el 9 de novembre del 2014.

En aquell moment ja vam denunciar la manipulació i la dominació que la burgesia efectua sobre el “procés independentista” que viu hui la nació catalana, aquesta dominació portada a terme pels mateixos que neguen el dret a l'autodeterminació d'altres pobles com Palestina i el Kurdistan, en aliança amb els qui neguen també el dret d'autodeterminació de la nació catalana en la seua totalitat, o mostren com a model a l'estat feixista d'Israel, aquells que sempre han estat aliats i ara s'enfronten davant la crisi capitalista per un repartiment més profitós dels seus beneficis, és a dir; la burgesia catalana i espanyola, juguen amb els sentiments nacionals del poble català i enfronten a la classe treballadora d'arreu de l'estat exaltant el xovinisme per tal que la nostra classe resti muda i impassible davant el jou del capitalisme.

Per altra banda veiem com els sectors autodenominats revolucionaris reforcen aquest xovinisme seguint-li el joc a la burgesia i no fan cap esforç per trencar amb les corrents burgeses que instrumentalitzen el moviment nacional i el fan de nou titella dels nostres opressors. No hi ha una força obrera organitzada que puga realment dur a terme a aquest moviment cap als interessos de la classe obrera, cap a la victòria.

S'omplen la boca parlant de les eleccions burgeses com l'eina d'emancipació de la classe treballadora, com si dins de l'estructura capitalista els nostres problemes trobaren solució, com si tota lluita d'alliberament nacional ací i a qualsevol lloc del món fos de forma automàtica revolucionaria.
La subjectivitat d'aquest discurs, del discurs de què la independència portarà de forma intrínseca un avenç significatiu per a la classe treballadora catalana és d'una banalitat autènticament insultant, el lideratge de la classe treballadora conscient davant d'un procés d'alliberament nacional serà qui atorgui a aquest de contingut revolucionari i no pas la idealització sentimentalista d'un país millor.

Les eleccions burgeses tan sols serveixen per mesurar l'índex de maduresa de la classe obrera, mai serviran per res més dins del sistema capitalista, si així fos, si presentaren un perill per a la burgesia, les eleccions no es realitzarien.

Només els canalles o els babaus poden creure que el proletariat ha de primer conquerir la majoria en les votacions realitzades sota el jou de la burgesia, sota el jou de l'esclavitud assalariada, i que només després ha de conquerir el poder. Això és el súmmum de l'estultícia o de la hipocresia, això és substituir la lluita de classes i la revolució per votacions sota el vell règim, sota el vell poder.
V. I. Lenin

Com a marxistes-leninistes no podem caure en aquest parany que se'ns exposa davant dels ulls com un miratge creat per l'oportunisme per tal que abandonem les nostres expectatives revolucionàries, mentre no comptem amb una opció que represente al proletariat per les seues justes aspiracions d'emancipació tant de classe com nacional no podem sinó denunciar aquesta farsa hipòcrita que ens ofereixen com a solució. Aquest procés, tot i la bona voluntat de molts treballadors que s'hi emmirallen, l'abandera i dirigeix la burgesia catalana encara que algunes organitzacions vulguen fer creure que no és així.


Contra la falsa electoral del 27 de setembre, pel socialisme!



La lluita de classes l'únic camí cap a la llibertat! Sense opció obrera, boicot a les eleccions burgeses!


Per una abstenció activa i conscient!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada