Contacte

Facebook - Twitter - Contacte: reconstrucciocomunistavlc@gmail.com

26 d’ag. 2015

Crònica de la concentració de la plataforma CIE's No del 25 d'agost



Ahir, 25 d'agost, el PML(RC) va participar en la concentració pel tancament del CIE de Sapadors, una concentració organitzada per la plataforma de CIE's No a València l'últim dimarts de cada mes.

Al llarg de la concentració, que en un principi va estar obstaculitzada per les forces repressives (les quals no ens van deixar situar-nos davant la porta principal), vam cridar nombrosos càntics en contra d'aquestes presons per estrangers. També es van llegir dues cartes de persones afectades per les lleis racistes, les quals permeten i reprodueixen situacions de desesperació entre la població immigrant.

Els CIE's són espais on les tortures de tot tipus, pallisses, amenaces, condicions penoses i la por, en general, són el pa de cada dia de proletaris que s'han vist obligats a fugir del seu país per la guerra, la pobresa i molts altres efectes del capitalisme a nivell internacional. L'objectiu real dels CIE's no és altre que mantenir la marginació de l'immigrant, mantenir el racisme que divideix a la classe obrera i que, per tant, alimenta la dominació de la classe burgesa i l'imperialisme.

Des del PML(RC), com cada mes, exigim el tancament immediat d'aquest tipus de centres, ja que atempten contra la dignitat i el benestar d'una gran part de la classe obrera internacional i propugnen la criminalització de l'estranger per invisibilitzar la lluita de classes a ulls dels treballadors del país.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada