Contacte

Facebook - Twitter - Contacte: reconstrucciocomunistavlc@gmail.com

17 de jul. 2015

Crònica de la concentració del CSRPK contra el feixisme de l'ISIS i l'Estat turc

El passat dijous 16 de juliol vàrem estar presents a la concentració convocada pel Comitè de Solidaritat amb Rojava i el Poble Kurd a la Plaça de l'Ajuntament, denunciant els atacs feixistes del DAESH contra el poble kurd i la passivitat de l'Estat turc, també de caràcter feixista.

Vàrem cantar lemes solidaritzant-nos amb la lluita del poble kurd contra el feixisme que representa l'ISIS i denunciant el caràcter coŀlaboracionista de Turquia amb aquests, com poden demostrar fets com l'atac a Kobanê el passat 25 de juny per part de l'ISIS, que va arribar des de Turquia, deixant més de 200 morts. 

També entonàrem lemes per l'absolució dels dos brigadistes internacionals, que han sigut acusats de terroristes per lluitar contra el feixisme. 

Abans de finalitzar la concentració, es va llegir un manifest denunciant els continus atacs de l'ISIS i desemmascarant l'Estat feixista turc, solidari amb el DAESH.

Des del PML(RC) ens solidaritzem totalment amb la lluita contra el feixisme que comporta el poble kurd amb les Unitats de Defensa del Poble (YPG) i les Unitats de Defensa de la Dona (YPJ), denunciem el caràcter feixista de l'estat turc i la seua col·laboració amb l'ISIS, ja que a l'imperialisme li interessa frenar la revolució de la classe obrera al Kurdistan i exigim l'absolució de càrrecs dels nostres camarades per lluitar contra el feixisme. 






VISCA LA LLUITA DEL POBLE KURD!

BIJÎ BERXWEDANA YPG!

BIJÎ BERXWEDANA YPJ!

BRIGADISTES ABSOLUCIÓ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada