Contacte

Facebook - Twitter - Contacte: reconstrucciocomunistavlc@gmail.com

20 de jul. 2015

Campanya d'agitació per la retirada de càrrecs immediata als brigadistes internacionals

En els últims dies s'ha alçat una gran revolada al voltant dels nostres camarades, els quals van acudir a combatre a l'Estat Islàmic en la regió kurda de Rojava. Mitjançant una brigada internacional, es van allistar de manera voluntària sacrificant les seues vides per a lluitar pels drets de tots els treballadors del món, sota la falç i el martell que ens representa a tots els militants del Partit Marxista-Leninista (Reconstrucció Comunista).

Tal com temíem, van ser detinguts en arribar a Espanya, tot i que altres països de la UE, com  ara Holanda, van anunciar que no hi hauria represàlies contra aquells que combateren als feixistes de l'ISIS. Espanya torna a ser “exemple” mostrant obertament la feixistització de l'Estat, que reprimeix a aquells que lluiten contra la barbàrie.

Així com va ocórrer ací fa 70 anys, el feixisme ha trobat en la solidaritat internacionalista un dur adversari. El poble kurd, que resisteix les envestides del monstre que és ISIS, està recolzat per combatents exemplars de tot el món. De la mateixa manera que recordem amb afecte a aquells que van acudir a socórrer als treballadors espanyols del feixisme, hem d'estar orgullosos d'aquests joves que han arriscat tant pels seus principis d'acer.

Des del Partit Marxista-Leninista (Reconstrucció Comunista) estem orgullosos dels nostres camarades i traiem pit davant l'adversitat. No estaran sols per molt forta que siga la repressió. Ells tampoc tenen por, tal com demostra el fet que es lliuraren davant la policia en lloc d'ocultar-se.

La classe obrera és internacional i les mostres de suport de fora de les nostres fronteres són innombrables. Per açò, convidem a tots els que es solidaritzen amb aquests joves a exigir LA RETIRADA IMMEDIATA DE TOTS ELS CÀRRECS. Aquestes acusacions són falses i pretenen atemorir als qui són lluitadors per la seua classe.


ISIS I TURQUIA SÓN ELS TERRORISTES!


RETIRADA DE CÀRRECS CONTRA ELS BRIGADISTES!


VISCA L'INTERNACIONALISME PROLETARI!


CASTILLA

 -Madrid











-Cuenca





PAÏSOS CATALANS

Barcelona







Tarragona










València

-Cèl.lula Elena Odena:









-Cèl.lula Joan Comorera:









-Cèl.lula José Díaz:






Mallorca








ANDALUCÍA

-Jaén:









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada