Contacte

Facebook - Twitter - Contacte: reconstrucciocomunistavlc@gmail.com

14 de jul. 2015

Crònica de la concentració per l'absolució dels brigadistes que lluitaren contra l'ISIS

El passat dissabte 11 de juliol, el PML(RC) va dur a terme una concentració per l'absolució dels brigadistes espanyols amb càrrecs per lluitar contra l'ISIS i l'Estat feixista de Turquia davant de la Delegació de Govern de València.

La concentració es va iniciar a l'hora planificada, i després de desplegar la pancarta amb la consigna "Por la absolución de los brigadistas internacionales", es van cantar lemes a favor de la retirada de càrrecs dels camarades, que han estat acusats de pertinença a grup terrorista. Aquesta acusació parteix de l'intent de criminalitzar el bàndol revolucionari del Kurdistan, una campanya impulsada per Turquia que beneficia l'avanç de l'Estat Islàmic davant el procés revolucionari que es dóna al país.

En acabant, es va llegir un manifest on es va fer esment al caràcter de classe que hi ha darrere dels fets, a la necessitat de solidaritzar-nos amb els qui pateixen tan clarament la repressió per part de la burgesia per tindre un paper revolucionari en la societat, i es va reivindicar la lluita revolucionària contra l'aliança feixista de l'ISIS amb l'Estat de Turquia. 

A més a més, vam agrair molt sincerament totes les mostres de suport amb els nostres camarades que ens han arribat des de Turquia, Tunísia, França, Sèrbia, el Marroc, Alemanya o el propi Kurdistan, ja haja sigut en forma de manifest o mobilització.

Des del PML(RC) exigim l'absolució dels camarades criminalitzats per defensar la classe obrera del Kurdistan i de la resta del món d'una manera tan exemplar.



BRIGADISTES ABSOLUCIÓ!

VISCA L'INTERNACIONALISME PROLETARI!

VISCA LA LLUITA DEL POBLE KURD CONTRA EL FEIXISME!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada