Contacte

Facebook - Twitter - Contacte: reconstrucciocomunistavlc@gmail.com

4 de jul. 2013

Solidaritat amb el jove detingut a València

En castellano


Des de Reconstrucció Comunista València volem expressar la nostra solidaritat amb el militant del SEPC i Arran detingut hui a València en motiu de la vaga d'estudiants del passat 9 de maig.

El jove es va negar a acudir a la Jefatura Superior de Policia Nacional de València quan va rebre'n la citació, i hui han anat a detindre'l a sa casa, sota l'acusació de danys i desordres públics, per endur-se'l a la comissaria de la Jefatura Superior. Allà ha estat interrogat mentre, a les 18 hores, un grup de persones s'ha concentrat a la porta demanant la seua llibertat. La Policia Nacional, no contenta amb el muntatge policial realitzat contra aquest jove compromés i lluitador social, ha intentat criminalitzar també la solidaritat amb ell identificant algunes de les persones concentrades.

Cap a les set de la vesprada, el militant de l'Esquerra Independentista ha sigut traslladat als calabossos de la Ciutat de la Justícia, on moments després ha sigut deixat en llibertat amb càrrecs i a l'espera de judici. 

Reconstrucció Comunista València mostrem tot el suport a qualsevol persona compromesa amb lluites com l'estudiantil i oferim tota la nostra solidaritat i col·laboració. La repressió està a l'ordre del dia a la ciutat de València, i davant aquesta hem de plantar cara junts a l'Estat burgés repressor. No debades, aquesta no és l'única detenció: en són més d'una vintena les persones encausades sota diferents acusacions en motiu de la vaga del 9 de maig, i en general s'estan incrementat tant les citacions com les identificacions de  companys solidaris amb detinguts o empresonats des de fa aproximadament un any. Aquests fets no fan més que reafermar-nos en la nostra forma d'entendre la solidaritat, ja que són bona mostra de la necessitat de desplegar mecanismes populars de resistència i de resposta a les agressions a la nostra classe per part de l'Estat. 


Reconstrucció Comunista València
Juliol 2013