Contacte

Facebook - Twitter - Contacte: reconstrucciocomunistavlc@gmail.com

2 de jul. 2013

Revista teòrica de Reconstrucció Comunista "DE ACERO"

Per visualitzar o descarregar la revista, punxa ací: http://blog.reconstruccioncomunista.org/2013/07/revista-de-acero.html

De Acero és la revista teòrica de Reconstrucció Comunista. El nostre objectiu amb l'elaboració d'aquesta revista és desenvolupar la lluita ideològica amb la resta de destacaments comunistes, fer públiques les nostres tesis, que es puga accedir a la nostra línia política, donar facilitats a la gent de conéixer-nos i confrontar amb nosaltres.

Aquesta publicació, almenys pel moment, serà quadrimestral, i es treurà en format digital i en format  físic, podent-se adquirir en la nostra seu, als nostres actes i a les nostres paradetes polítiques públiques.

Per aquest primer número hem elegit dos temes com a columna central de la revista: hem decidit fer públiques les nostres posicions sobre qüestió nacional i caracterització de l'Estat espanyol. Són dos temes candents dins del moviment comunista i que ens afecten en primera persona a tots aquells que lluitem per transformar la realitat de l'Estat espanyol.

Seguint amb la línia marcada als documents aprovats al nostre II Congrés sobre memòria històrica revolucionària i antirevisionisme, hem elaborat dos articles: un en memòria dels marxistes-leninistes que s'oposaren a la camarilla revisionista Ibárruri-Carrillo en la seua aposta per destruir el PCE i convertir-lo en l'engendre revisionista que és actualment, i un altre dedicat a la revisionista de la Pasionària tot descrivint-ne els abusos que va cometre.

I, per últim i per a tancar la revista teòrica hem realitzat un text sobre feminisme de classe, i publicarem també la resolució unitària final de la I Trobada Comunista de caràcter antirevisionista que organitzàrem a març, així com la resolució de presentació de la ICOR, la Coordinadora Internacional de Partits i Organitzacons Revolucionàries, de la qual en som membres.

Esperem que aquesta revista teòrica siga del gust de tota la gent que ens segueix.

Secretaria Ideològica de Reconstrucció Comunista
Juny 2013