Contacte

Facebook - Twitter - Contacte: reconstrucciocomunistavlc@gmail.com

28 de març 2015

Crònica de la jornada de vaga estudiantil del 24M

El passat dimarts, 24 de març, la Jove Guàrdia (Bolxevic) acudírem a la manifestació contra les noves reformes del govern en matèria educativa. Entenem que els capitalistes volen salvar els costos de la crisi explotant, encara més, la classe obrera i retallant els seus drets socials. L'educació és un exemple clar d'això: la burgesia financera, la mateixa que havia fet fallida i ha salvat els seus guanys multi-milionaris gràcies als rescats dels Estats burgesos, ara demana retallades i prioritats econòmiques. A més a més, l'expulsió dels estudiants d'origen proletari o pobre de la universitat, mirant al futur, representa una bona eina per a pressionar els salaris a la baixa. Un sucós benefici que no volen deixar passar, encara que siga acabant amb els pocs drets que resten a moltes families de classe obrera.

D'una altra banda, també som conscients del paper desmobilitzador del Sindicato de Estudiantes. JG(b) formàrem part del bloc crític amb aquests oportunistes i vam repartir pamflets durant el transcurs de la manifestació, amb la finalitat de destapar aquesta eina estatal que treballa per mantindre el moviment estudiantil dividit i sotmés a les institucions burgeses educatives. No és casual que el SE haja entregat companys a la policia a Madrid o boicotege mitjançant vagues fantasma les mobilitzacions a València. Podran viure de les subvencions estatals, pero lluitant aconseguirem fer-los desaparèixer. Valorem positivament que foren apartats per tots els assistents quan va acabar la manifestació.

JG(b) seguirem treballant per construir poder popular i organització en tots els àmbits de la societat, incloent a les universitats i els instituts, perquè no seran les institucions burgeses les que ens alliberen, sinó que, ben al contrari, representen una eina de dominació de la burgesia.

Educació gratuïta per a la classe obrera!
Jove Guàrdia (Bolxevic)








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada