Contacte

Facebook - Twitter - Contacte: reconstrucciocomunistavlc@gmail.com

20 de març 2015

Comunicat del MLKP sobre la camarada Ivana

La nostra camarada Avasin, combatent comunista, revolucionària internacionalista, és immortal.
per MLKP / Rojava, 8 de març 2015

Ha faltat la nostra companya d'armes, la nostra font d'alegria en la unitat, Avasin Tekosin Guenes, a Til Temir a l'infinit. El nostre dolor és enorme. El nostre enuig és tan gran com les muntanyes. La nostra camarada comunista Avasin Tekosin Guenes, nascuda a Alemanya, amb arrels africanes, ha mort com una màrtir en un atac de l'Estat Islàmic (IS) a Til Temir a les 3.00 del matí del 07 de març.

La nostra camarada Avasin resistia amb la seua arma en primera línia des de feia molts dies contra els continus atacs cruels dels grups de ISIS contra llogarets assiris en Til Temir.

Molts terroristes van morir en aquesta batalla. La nostra camarada Avasin ha lluitat fins l'última bala amb els lluitadors per la llibertat de les YPG-YPJ. Han deixat la seua incursió i han escrit un moment històric en aquesta resistència a Rojava.

Han creat barricades de la llibertat en contra de la incursió de l'organització terrorista ISIS, que volia ocupar el llogaret després del seu fracàs en Til Til Hemis i Barak. Els nostres lluitadors per la llibertat han arruïnat els seus plans per a prendre Til Temir i controlar el camí de Haseki i cometre d'aquesta manera noves massacres a les persones en Rojava.

Encara hi ha una enorme resistència contra la incursió de ISIS. Les forces del MLKP, YPG i YPJ estan construint un front de resistència increïble. A Til Temir és un poema èpic escrit en aquest moment. Aquesta epopeia està escrita amb la sang dels valents lluitadors del MLKP, YPG i YPJ.
La nostra camarada Avasin Tekosin Guenes, el vertader nom de la qual és Ivana Hoffmann, va nàixer l'1 de setembre de 1995 a Alemanya. Ella es va unir a la nostra organització comunista en els seus anys de joventut i ha aconseguit moltes tasques en la seua ciutat, així com en la batalla. La nostra activa lluitadora portava ja sis mesos a Rojava i ha omplert les assignacions en els punts tortuosos en el cantó de Cizre.

Ella ha pres el seu lloc en la unitat en Til Temir per a lluitar contra els atacs de ISIS. Ella estava en la línia del front des del primer dia.

La nostra camarada Avasin era una dona comunista que estava enamorada de la llibertat, que volia la rendició de comptes, una internacionalista que podia sentir el dolor de la gent en el més profund del seu ser.

Ella ha portat la lluita del poble kurd i turc contra la dictadura feixista, contra l'explotació, com la seua filosofia de vida. A ella li encantava cantar cançons kurdes. Ella parlava kurd i turc.

Avasin va sacrificar tot d'Europa, per la qual cosa la gent està pagant milers de dòlars, per arribar allí i prendre el seu lloc al costat del nostre poble i es va convertir en un exemple per a la humanitat.

Ella ha donat a la revolució el seu sentit de l'amor amb la seua forma comunista i internacionalista de vida.

El seu focus estava sempre en el Kurdistan.

Va mirar la llibertat del poble kurd com la seua pròpia llibertat. La nostra camarada Avasin s'havia convertit en un exemple de desvinculació, amb la seua actitud, cap al treball comunista a Europa. Avasin havia triat la batalla per la revolució en lloc d'una vida normal.

La nostra camarada Avasin creia que la revolució en Rojava podria convertir-se en un exemple per a tota la regió al voltant d'aquesta i ella creia que és necessari, que la revolució ens manté vius. La defensa de la revolució és la defensa del futur. Ella no era només una lluitadora, sinó que era també una membre del partit amb tendència a arribar als llocs més alts. Ella somiava amb prendre el seu lloc en la batalla a Turquia i Kurdistan del Nord després de la revolució en Rojava. Era una persona que cerca la llibertat.

Els seus somnis són els nostres somnis, el seu camí és el nostre camí, la seua memòria és el nostre honor.

Avasin Tekosin Guenes és immortal!

MLKP Rojava
8 de març 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada