Contacte

Facebook - Twitter - Contacte: reconstrucciocomunistavlc@gmail.com

29 de maig 2014

Davant els fets ocorreguts hui, 28 de maig a Mallorca: solidaritat amb els detinguts!



Avui, dia 28/05/2014, s'havia convocat a Palma, a la Plaça París, una concentració en suport al Centre Social Okupat de Can vies (Barcelona), que ha estat brutalment desallotjat pels Mossos d'Esquadra després d'una activitat que ha durat més de 17 anys i que ha comptat amb un gran suport obrer i popular que s’ha fet indubtablement palès avui als carrers, a totes les manifestacions i concentracions que s’han fet a diferents ciutats on s’ha mostrat indignació i ràbia contra els responsables del seu enderrocament. 

En resposta a aquests fets, a Palma hem sortit avui al carrer per mostrar solidaritat amb el Centre Social Okupat de Can Vies. La concentració convocada per les xarxes socials, que comptava amb la participació d'un centenar de persones, ha decidit traslladar la seva protesta de Plaça París pels carrers d’Emperadriu Eugènia, passant per Francesc Suau i la Plaça Abu Yaya, per arribar finalment al carrer d'Alfons el Magnànim, on finalment ha carregat la policia de manera indiscriminada amb el resultat de 4 detinguts, tres militants d'Arran (un d'ells menor d'edat) i un militant de Reconstrucció Comunista. 

Davant aquests fets volem manifestar tota la nostra solidaritat amb els detinguts i la nostra voluntat de seguir lluitant de manera incansable i ferma contra totes les injustícies socials derivades del capitalisme. De Mallorca a Can Vies, i a qualsevol indret del món. Demanem difussió i atenció a les possibles convocatòries per la llibertat dels detinguts. 

La repressió avança, les lluites populars també.



Reconstrucció Comunista
Maig 2014