Contacte

Facebook - Twitter - Contacte: reconstrucciocomunistavlc@gmail.com

28 d’oct. 2015

Crònica de la concentració pel tancament dels CIEs del 27 d'octubre del 2015

La vesprada del passat 27 d’octubre, com tots els últims dimarts de cada mes, el PML(RC) participàrem en la concentració a la porta del Centre d’Internament d’Estrangers de Sapadors, organitzada per la plataforma CIES NO tots els mesos. 

Durant la jornada es van cridar lemes i consignes contra el caràcter carcerari, racista i classista del centre i exigint el seu tancament immediat. També es van donar mostres de suport als interns: es va cridar a la solidaritat i es van denunciar les condicions inhumanes a què se'ls sotmet en els centres de tot l’Estat, cosa que va recordar la interlocutòria del 31 de juliol de 2015, emés per la jutge de control del CIE canari de Barranco Seco. A l'escrit, la magistrada detalla les reiterades vulneracions de drets que es produïxen en el centre, escrit que va ser contestat recentment pel Ministeri de l'Interior, el qual admet l'incompliment del propi reglament dels CIE.

Des del PML(RC) donem suport als obrers estrangers tancats en els centres de tot l'estat o que patixen la repressió d'aquest per qüestions d'origen o nacionalitat. És per això que seguim ferms en els nostres principis internacionalistes i donem suport a la lluita dels qui estan sent reprimits pels qui pretenen dividir la nostra classe.




CONTRA LA SEUA REPRESIÓ, LA NOSTRA SOLIDARITAT.


NATIVA O ESTRANGERA, LA MATEIXA CLASSE OBRERA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada