Contacte

Facebook - Twitter - Contacte: reconstrucciocomunistavlc@gmail.com

3 de jul. 2015

Crònica de la concentració pel tancament dels CIEs i manifestació contra la Llei Mordassa

El passat dimarts 30 de juliol, el PML(RC), com cada últim dimarts de mes, assistírem a la concentració pel tancament del CIE de Sapadors.

Des del PML(RC) exigim el tancament immediat dels CIEs, centres que alimenten el racisme i l'explotació que, dia rere dia, fan la vida impossible a germans de la classe obrera internacional.

Durant l'acte, en el qual es van cantar lemes contra aquests centres i en solidaritat amb les persones allí tancades, també es va llegir una carta escrita per un intern.

En acabar l'acte, ens dirigírem a la manifestació contra l'anomenada Llei Mordassa. Una llei que, en nom de la seguretat ciutadana, reprimeix encara més els drets de la classe obrera. Aquesta repressió s'exerceix amb més força sobre els moviments de classe que van en contra de l'opressió capitalista i que evidencien el procés de feixistització en què es troba actualment Espanya.

Nosaltres, els marxistes-leninistes, rebutgem totalment aquesta mesura reaccionaria que no fa sinó posar impediments a l'organització de la classe obrera, al mateix temps que condemnem tots aquells partits i organitzacions que no van més enllà del mer reformisme.






Nativa o estrangera, la mateixa classe obrera!

Contra la seua repressió: la nostra solidaritat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada