Contacte

Facebook - Twitter - Contacte: reconstrucciocomunistavlc@gmail.com

8 de jul. 2015

Carta de Young Struggle (Alemanya) en recolzament als camarades encausats

"Benvolguts companys, expressem la nostra major solidaritat a vosaltres, així com Ivana, els dos companys van lluitar en Rojava i van prendre la decisió valenta i abnegada de defensar la humanitat amb tots els mitjans.

Per a mostrar a les persones la nostra solidaritat i la nostra disposició a l'ajuda no solament ens quedarem en les paraules, anem a fer accions pràctiques en els pròxims dies. La nostra solidaritat contra la repressió, visca la resistència dels pobles.

El matí del 6 de juliol van ser detinguts 2 camarades del Partit Marxista-Leninista (Reconstrucció Comunista). El motiu és la seua lluita solidària pels pobles en Rojava, en concret la seua participació en les YPG i la seua lluita contra les bandes feixistes de l'ISIS. Com la nostra camarada Ivana Hoffman, van decidir prendre la valenta i desinteressada determinació de defensar a la humanitat per tots els mitjans possibles. 

Ara el govern espanyol vol criminalitzar-los per aquest motiu. Mentrestant, l'aliat espanyol en l'OTAN, Turquia, segueix amb el seu més que demostrat suport a l'ISIS, i Espanya deté als qui lluiten contra les seues massacres. L'Estat espanyol acusa de terroristes a aquells que lluiten contra el terrorisme. Per a nosaltres és clar: La resistència no és terrorisme! Exigim la llibertat immediata dels camarades! Ja n'hi ha prou de criminalitzar la lluita per la supervivència i la llibertat en Rojava!

Convoquem una concentració el dijous dia 9 de juliol a les 11 en el Consolat espanyol en Dusseldorf, carrer Hoberger 16, 40474, Dusseldorf."







CONTRA LA SEUA REPRESSIÓ, LA NOSTRA SOLIDARITAT"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada