Contacte

Facebook - Twitter - Contacte: reconstrucciocomunistavlc@gmail.com

5 de març 2015

Crònica de la jornada de vaga estudiantil del 26F

El passat dijous, dia 26 de febrer, es va convocar una jornada de vaga i una manifestació contra el nou decret de 3+2 i per l'educació pública. Aquest decret, que té com a objectiu excloure dels centres educatius als fills de classe obrera i està ben lluny de millorar la qualitat de l'educació, consisteix a implantar 2 anys de màster i 3 de carrera, la qual cosa implica que els costs dels estudis superiors augmenten uns quants milers d'euros.

Davant d'aquestos atacs de la burgesia, els quals impossibiliten que la classe obrera puga estudiar, la Jove Guàrdia Bolxevic va participar en la manifestació formant part del bloc crític contra el Sindicat d'Estudiants qui, amb un comportament oportunista, no fa cap treball dins dels instituts i universitats, però encapçala les mobilitzacions llevant-li tot el protagonisme al moviment estudiantil organitzat. Ells són l'oposició controlada que utilitza l'Estat burgès en un intent de minvar el moviment estudiantil arribant, fins i tot, a col·laborar directament amb la policia.

Ja ho va dir Stalin: "L'educació és un arma, l'efecte de la qual resideix a les mans de qui la tinga i de a qui apunte."

¡Educació gratuïta per a la classe obrera!

Jove Guàrdia Bolxevic




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada