Contacte

Facebook - Twitter - Contacte: reconstrucciocomunistavlc@gmail.com

5 de gen. 2015

Sobre els successos esdevinguts últimament


A causa del que haja pogut arribar a interpretar-se com una aparentment àmplia campanya en contra de la nostra organització, ens veiem obligats a denunciar de manera oberta i explícita que aquestes maniobres de difamació i criminalització han estat en tot moment orquestrades pel PCE(r) i els seus col·lectius satèl·lits, que han fet ús de les xarxes socials i diferents plataformes virtuals per tal de propagar de forma ràpida i perniciosa el seu missatge destructiu.

Per tant, amb l'única intenció d'aportar una veritat clara i concisa, ens veiem en l'obligació de redactar aquest comunicat explicant el perquè de tota aquesta campanya des d'una perspectiva històrica.

Fa temps que el PCE(r), Partit Comunista d'Espanya (reconstituït), s'ha dedicat a dur a terme una sèrie d'accions en contra de Reconstrucció Comunista que en cap cas tenen res a veure amb formes o tasques d'organització i funcionament democràtiques i, molt menys, amb les relacions de cordialitat entre organitzacions comunistes, és a dir, a fer ús de maniobres més aviat pròpies d'una secta.

En el seu dia va contactar amb RC una persona amb l'únic objectiu d'establir relacions orientades a crear diferències en el nostre si i generar confrontació, per així poder aconseguir que el PCE(r) acabés per absorbir la nostra organització. Fet que els resultaria impossible a causa de les profundes diferències ideològiques i el propi funcionament anticomunista.

Veient la inoperància de les seues estratagemes i després de comprovar que la tasca de dividir a la nostra organització no resultava tan fàcil com pensaven en un inici, van decidir fer un pas més enllà en el seu descrèdit d'intentar destruir-nos, infiltrant, com elements de l'Estat, a un dels seus membres en la nostra organització amb la intenció de dinamitar-la. L'infame va ser descobert i expulsat de l'organització, fet respecte al qual disposem de la suficient informació i documents personals redactats per aquesta persona que testifiquen la seua intenció de destruir Reconstrucció Comunista i frenar el creixement de l'organització, proves que farem públiques si s'atreveixen a negar-ho en algun comunicat.

A això es dedica el PCE(r); a destruir organitzacions i prendre-li el paper als que habitualment ho fan, és a dir, a l'Estat.

No conformes amb tota aquesta sèrie de "perles", van llançar una campanya mediàtica de desprestigi contra nosaltres afirmant que "ens ficàvem" amb els presos de l'autodenominat Moviment Polític de Resistència, és a dir, del PCE(r) i dels GRAPO. Davant d'això, qualsevol persona que conega mitjanament la trajectòria de Reconstrucció Comunista, és conscient que no només hem estat activament solidaris amb els presos polítics del PCE(r) i dels GRAPO, sinó que, fins i tot, per la dimensió d'aquesta mateixa solidaritat, s'ha arribat a dir que el PCE(r) i RC érem organitzacions agermanades.

Que pretenguen fer creure que realitzar una crítica de forma oberta i pública a un partit, per tindre concepcions errònies i una pràctica lamentable, suposa atacar als seus presos polítics és demencial. Es van dedicar, a més, a anar mostrant un dossier amb fotos i comentaris anònims de xarxes socials intentant fer-los passar per crítiques individuals de militants de RC al seu partit, no als seus presos, fent ús de la falsificació i de la demagògia, principals armes polítiques del PCE (r).

En les circumstàncies creades per aquesta campanya difamatòria es van escudar per cometre dues agressions covards a dos membres de la nostra organització, una de 15 contra un, i l'altra amb porres extensibles per l'esquena, per part d'un conegut grup de lúmpens de Madrid. Per evitar que els esquitxe, el PCE(r) actua així; enviant matons per fer la feina bruta ja que no poden guanyar de forma política.

Després d'aquestes agressions han començat una altra campanya de mentides assenyalant-nos com als atacants i, a més, diversos col·lectius fantasmes han tret comunicats defensant aquests lúmpens, fent passar als agressors per víctimes i les víctimes per agressors. Per molt que intenten amagar-se darrere de diferents sigles, seguixen sent exactament els mateixos però amb diferents noms.

Flac favor està fent l'antifeixisme tot aquell que done suport a aquests elements menyspreables. Estan sembrant un camí que els portarà a la seua pròpia destrucció, ja que la veritat sempre acaba vencent i, en aquest cas, és una cosa que juga en contra seu. No farem una crida a que se'ls expulse dels moviments socials tal i com fan ells, ja que no estan en cap, però aquest tipus d'actituds no han de ser permeses.

Finalment, el súmmum és que ens acusen de xivatos i policies, ells que s'inventen les agressions, que s'han dedicat a pujar noms i cognoms a internet, que han publicat adreces particulars, que han repartit cartes amb informació personal en cases de militants polítics per difamar. Reiterem una vegada més que, sempre que es done informació o dades personals nostres, farem públic qui ho està fent. Cada vegada que patim un atac farem públic qui ho ha fet.

Aquests lúmpens són els mateixos que van acusar de ser uns xivatos tant a Alfon com al seu advocat, són els mateixos que van titllar de xivatos a membres de l-antifeixisme de Madrid. Sempre actuen igual: titllen a tots amb els que confronten políticament amb ells de col·laboradors policials, però, ells són els únics que fan una feina bruta que perjudica de forma evident a l'activitat política dels que no combreguen amb les seves formes rèptils.

Ells van ser els qui van intentar fer servir el cas d'Alfon de forma oportunista, els que van dinamitar el moviment antirepressiu a Madrid en aquella època, els que han agredit històricament a antifeixistes. Es creuen comunistes i, tanmateix, per atacar-nos s'ajunten amb els elements més anticomunistes intentant fer-nos passar per xivatos per guanyar suports. En el seu esquema mental i el seu ideal sobre la "clandestinitat" creuen que ningú sap el que fan ni qui són. Però això és només cosa de la seua imaginació.

El PCE(r) s'ha de desvincular públicament d'aquests paràsits si no vol veure's involucrat en les seues accions.