Contacte

Facebook - Twitter - Contacte: reconstrucciocomunistavlc@gmail.com

23 de des. 2014

Comunicat en resposta a les difamacions vessades per ASAF


Des de Reconstrucció Comunista ens veiem obligats, una vegada més, a defensar l'honor de la nostra organització i del nostre treball, aquesta vegada arran del repugnant comunicat difós per ASAF.

Mai Reconstrucció Comunista ha assetjat a ningú pel fet de solidaritzar-se amb els presos polítics. Reiterem una vegada més la nostra solidaritat amb els mateixos. Es tracta d'una infàmia repetida ja en moltes ocasions amb la qual s'escuden els qui no tenen arguments de cap mena.

En el nostre comunicat anterior reflectim una veritat provada; el fet que certs "elements" s'han dedicat a mostrar obertament i de manera falsa un informe que descriu als qui ells consideren "caps" de la nostra organització, així com les nostres absolutament falses "vinculacions amb l'aparell estatal". 

No és objecte d'un paràgraf descriure els cops que ens ha donat la burgesia a través del seu aparell repressiu durant aquests anys, les vegades que hem demostrat la nostra solidaritat i absolut compromís antifeixista o tot el nostre treball militant; d'això són testimonis els companys que han treballat i lluitat amb nosaltres durant aquest temps. No és moment de penjar-se medalles ni de jugar a un joc al que no estem disposats. És molt fàcil escriure comunicats i no fer res; la nostra tasca és lluitar. 

Aquest últim comunicat demostra una terrible hipocresia per part dels signants del mateix. En primer lloc, nosaltres denunciem davant l'antifeixisme de la nostra ciutat dues agressions brutals que no us heu dignat a condemnar, noms revelats a la policia que no us heu dignat a publicar, acusacions d'agressions i complicitat amb la policia falses que, un cop desmuntades, no us heu dignat a rectificar, i no només pel que fa a nosaltres, sinó a molts antifeixistes amb els quals treballem i lluitem espatlla amb espatlla que a dia d'avui us veuen com el que sou: res. 

Cal esmentar, així mateix, dos assumptes: el primer, que ASAF en tota la seua història no s'han dignat ni tan sols a contactar amb els nostres col·lectius i assemblees de joves de la zona nord-oest de Madrid, en què particiàvem ja anteriorment a tot l'esdevingut, tot i que s'ha contactat amb l'organització en repetides ocasions amb ànim de menysprear el treball antifeixista dels nostres militants i el dels antifeixistes organitzats que no estan a Reconstrucció Comunista, amb els quals estem orgullosos de treballar.. El segon, que és una certesa el fet que un dels participants de les covards agressions de les que hem estat víctimes és d'aquesta assemblea. Aquesta mateixa persona és la que fa algun temps acusava de ser policies i delators als que, poc després, serien també acusats de pertinença a banda criminal en un bast muntatge de les forces repressives contra l'antifeixisme. Resulta reiteratiu que aquesta persona i el seu entorn polític, davant la seua nul·la capacitat de debat, es dedique a acusar sistemàticament als seus adversaris polítics de ser informants de la policia. No és una cosa casual; és l'argument estrella (sense cap base) d'aquesta "gentola". 

És reprotxable que torneu a defensar l'indefensable una vegada més, però més encara quan històricament aquests "elements" són els que han presumit de denunciar aquests casos i de lluitar contra la complicitat amb els feixistes. És una vergonya la manera en què us esteu definint a través de les vostres mentides, estratagemes i lluites d'interessos. 

Des de Reconstrucció Comunista no us anem a cridar a posicionar-vos, no és una qüestió de bàndols com ells volen que sigui. Com que l'ojectiu de part nostra és donar-li mort al creixement feixista, nosaltres seguirem demostrant la nostra disposició al treball i a la lluita amb el nostre afany. NO TENIM MÉS ENEMIC QUE LA BURGESIA, EL SISTEMA CAPITALISTA I L'ESTAT QUE ELS DEFENSA. 

No és temps de cites sinó de fets. No anem a citar al Camarada José Díaz ni a rebatre l'ús descontextualitzat i reprotxable amb el que ho ha fet ASAF; preferim obviar els insults buits i simples. Preferim seguir treballant i lluitant, encara que us pese darrere de la pantalla als que viviu dels sacrificis i el dolor dels altres.

Llibertat presos polítics!