Contacte

Facebook - Twitter - Contacte: reconstrucciocomunistavlc@gmail.com

25 de juny 2013

Diversos centenars de persones recorren els carrers de València contra la repressió

En castellano

Hui, 25 de juny, centenars de persones han recorregut València des del CIE de Sapadors fins a l'IES Lluís Vives plantant cara a la repressió malgrat el desmesurat assetjament policial que han patit des del mateix inici de la concentració davant el CIE. Reconstrucció Comunista hem estat presents com a part integrant de la gent que es mobilitza i s'autoorganitza contra la repressió. L'organització popular és cada cop més necessària davant la intensificació dels atacs de l'Estat.


Aquesta manifestació unitària ha començat amb una concentració a les 19 hores al CIE Sapadors pel tancament d'aquests centres torturadors i vexatoris de treballadors immigrants. Les institucions havien denegat el permís de la marxa, i amb una clara intenció intimidatòria han desplegat una gran quantitat de policia nacional i local. No obstant això, els assistents no s'han deixat atemorir i la manifestació ha transcorregut sense incidents des del CIE, passant per la comissaria de Sapadors, fins  l'institut Lluís Vives, clar símbol de la repressió a la nostra ciutat des dels incidents de febrer del 2012. Crits contra la repressió i en favor de la lluita obrera han omplert els barris de València.

Podem dir, en definitiva, que els intents de l'Estat burgès per boicotejar aquesta marxa popular no han sigut suficientment efectius i la manifestació ha transcorregut tal com s'havia plantejat. Pas a pas, el poble respon a la repressió capitalista!



RC València
Juny 2013